Vatandaşlarımızla Bayramlaşma

Tarih 19 Mart 2016, 14:27 Editör

Balışeyh ilçemizde bayram etkinlikleri kapsamında Kaymakamımız Yusuf Yıldırım ve Belediye BAşkanımız Ali Dedelioğlu kurumları ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı. İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı yöneticileri ve çalışanları ile şehit ailelerini de ziyaret ederek bayramlaşma gerçekleştitildi.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Ba...

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri Balışeyh ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.