Sayın vekilimiz ilçemizi ziyaret etti

Tarih 19 Kasım 2016, 14:22 Editör

Yirmiüçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler.

Yirmi üçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçede yaptıkları hizmetler   hakkında misafirlere bilgiler verdi. Başkanımız ilçeye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.