Sayın vekilimiz ilçemizi ziyaret etti

Tarih 19 Kasım 2016, 14:22 Editör

Yirmiüçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler.

Yirmi üçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçede yaptıkları hizmetler   hakkında misafirlere bilgiler verdi. Başkanımız ilçeye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.