Sayın vekilimiz ilçemizi ziyaret etti

Tarih 19 Kasım 2016, 14:22 Editör

Yirmiüçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler.

Yirmi üçüncü dönem Ağrı Milletvekilimiz ve Kordinatörümüz Sayın Halil özyolcu ve İl Başkan'ımız Sayın Mürsel Akçay ilçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçede yaptıkları hizmetler   hakkında misafirlere bilgiler verdi. Başkanımız ilçeye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık Balışeyh Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandırdık.