Başkanımızdan hayırlı olsun ziyareti

Tarih 27 Kasım 2016, 15:50 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Kamyoncular kooperatifinin yeni hizmetbinasının açılışına katıldı. Kırıkkala valimiz ve İlçe Belediye Başkan'larımızda açılışa iştirak etti.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.