Başkanımızdan hayırlı olsun ziyareti

Tarih 27 Kasım 2016, 15:50 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Kamyoncular kooperatifinin yeni hizmetbinasının açılışına katıldı. Kırıkkala valimiz ve İlçe Belediye Başkan'larımızda açılışa iştirak etti.

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları Balışeyh ilçemizde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikimi yapıldı.

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı