Başkanımız, Başbakan Yardımcımızla birlikte

Tarih 03 Ocak 2017, 22:10 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş ile birlikte toplantıda bir araya geldi.

Ankarada düzenlenen Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı programda Belediye Başkanımız Çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkanımız önümüzdeki dönemde Balışeyh ilçesine daha çok yatırımların geleceğini söyledi. Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş ile de bir araya gelen Başkanımız, vatandaşın verdiği emanete her zaman sahip çıkarak birinci ilkelerinin yöre halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık Balışeyh Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandırdık.