Belediyemize araç desteği

Tarih 10 Ocak 2017, 20:39 Editör

Belediyemize Türk Metal Sendikası tarafından araç desteği sağlandı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Türk Metal Sendikası Genel Başkanını ziyaret etti. Başkanımız ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Hemşehrimiz Pevrul Kavlak beyi makamında ziyaret ettim. İlgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemize hibe bir adet cenaze aracı vermiştir. ilçem adınada kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.