Koreli işadamı belediyemizi ziyaret etti

Tarih 16 Şubat 2017, 22:57 Editör

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı Balışeyh Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımızdan bilgi aldı. Başkanımız Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Savunma sanayi yatırımcısı koreli işadamı 2016'da projeleriyle Belediyemizi ziyaretde bulundu. Kendilerine yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapımızın açık olduğunu elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyacağımızı ve yardımcı olacağımızı söylemiştim. Tekrar ziyaretimde bulunup 2017 senesi içerisinde inşaatına başlayıp belediyemizin yardım ve destekleriyle üretim aşamasına geçilecektir." dedi.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.