Seçim Güvenliği Toplantısı

Tarih 25 Mart 2017, 00:18 Editör

İlçemizde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliğinin Halk Oylaması Seçimlerinin İlçemizde huzur ve güven ortamında yapılması için İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş'ın başkanlığında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Emniyet Amiri Erdal Kulaç, Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk'ün katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.