Seçim Güvenliği Toplantısı

Tarih 25 Mart 2017, 00:18 Editör

İlçemizde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliğinin Halk Oylaması Seçimlerinin İlçemizde huzur ve güven ortamında yapılması için İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş'ın başkanlığında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Emniyet Amiri Erdal Kulaç, Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk'ün katılımıyla bir toplantı yapıldı.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.