Seçim Güvenliği Toplantısı

Tarih 25 Mart 2017, 00:18 Editör

İlçemizde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliğinin Halk Oylaması Seçimlerinin İlçemizde huzur ve güven ortamında yapılması için İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş'ın başkanlığında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Emniyet Amiri Erdal Kulaç, Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk'ün katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.