Başkanımızın esnaf ziyareti

Tarih 12 Nisan 2017, 09:14 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh çarşı esnafını ziyaret etti.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Başkanımız Dedelioğlu, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında ve ilçenin günden güne gelişerek ilerlediğini ayrıca önemli yatırımların da ilçede gün geçtikçe daha da arttığını söyledi.
Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dedelioğlu2na teşekkür ettiler.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.