Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Tarih 20 Mayıs 2017, 18:31 Editör

İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

Balışeyh Belediyemizin Oba Mahallesi mevkisine yapmış olduğumuz iki adet 90 metrelik sontaj kuyusu yapmaya başladık. Çıkan sular Ballı mevkisindeki 3750 metrelik mesafede olan su deposuna 200'lük hat çekip bastırılarak ilçemizin ileriki yıllardaki su sorunu böylelikle giderilmiş olacak.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.