Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Tarih 20 Mayıs 2017, 18:31 Editör

İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

Balışeyh Belediyemizin Oba Mahallesi mevkisine yapmış olduğumuz iki adet 90 metrelik sontaj kuyusu yapmaya başladık. Çıkan sular Ballı mevkisindeki 3750 metrelik mesafede olan su deposuna 200'lük hat çekip bastırılarak ilçemizin ileriki yıllardaki su sorunu böylelikle giderilmiş olacak.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...