Belediyemize araç desteği

Tarih 22 Temmuz 2017, 22:55 Editör

Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.

Belediye Başakanımız alınan itfaiye aracının hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Belediyemiz gün geçtikçe her yönden daha da donanımla hale geliyor. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmenin yolu ekipman yönünden de güçlü olmayı gerektiriyor. Allah'a şükürler olsun vatandaşlarımzın her yönde ihtiyaçlarını gidermek suretiyle daha huzurlu ve güvenli bir ilçe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İtfaiye aracı hepimiz için çok önemli. Bir olumsuzluk olduğunda elimizn altında olması gerekiyor. Allah hiçbir vatandaşımızın başına sıkıntı vermesin." ifadelerini kullandı.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.