Belediyemize araç desteği

Tarih 22 Temmuz 2017, 22:55 Editör

Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.

Belediye Başakanımız alınan itfaiye aracının hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Belediyemiz gün geçtikçe her yönden daha da donanımla hale geliyor. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmenin yolu ekipman yönünden de güçlü olmayı gerektiriyor. Allah'a şükürler olsun vatandaşlarımzın her yönde ihtiyaçlarını gidermek suretiyle daha huzurlu ve güvenli bir ilçe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İtfaiye aracı hepimiz için çok önemli. Bir olumsuzluk olduğunda elimizn altında olması gerekiyor. Allah hiçbir vatandaşımızın başına sıkıntı vermesin." ifadelerini kullandı.

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları Balışeyh ilçemizde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikimi yapıldı.

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı