Halk Bankası Müdürü ilçemizi ziyaret etti

Tarih 24 Ağustos 2017, 22:48 Editör

Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'yu makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan bey Ziyaretimize geldiler kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.