Halk Bankası Müdürü ilçemizi ziyaret etti

Tarih 24 Ağustos 2017, 22:48 Editör

Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'yu makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan bey Ziyaretimize geldiler kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...