Halk Bankası Müdürü ilçemizi ziyaret etti

Tarih 24 Ağustos 2017, 22:48 Editör

Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'yu makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan bey Ziyaretimize geldiler kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.