İlçemizde Zafer Bayramı Coşkusu

Tarih 30 Ağustos 2017, 14:10 Editör

Balışeyh ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, hükümet konağı önünde Atatürk Büstün'e Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Daha sonra Kaymakam Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindekilerin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Tören sonunda ayrıca Kaymakam Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.