İlçemizde Zafer Bayramı Coşkusu

Tarih 30 Ağustos 2017, 14:10 Editör

Balışeyh ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, hükümet konağı önünde Atatürk Büstün'e Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Daha sonra Kaymakam Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindekilerin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Tören sonunda ayrıca Kaymakam Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları Balışeyh ilçemizde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikimi yapıldı.

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı