Başkanımız hizmetlerini ulusal TV'de anlattı

Tarih 23 Mart 2018, 23:05 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçemizde yapılan yatırımları ulusal kanal olan TGRT televizyonuyla vatandaşlara duyurdu.

İlçe genelinde yapılan ve yapılacak dev yatırımlara yönelik televizyon programında konuşan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilgi ile izlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...

İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri

İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri Balışeyh İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure dağıtıldı.