Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti

Tarih 27 Nisan 2018, 16:43 Editör

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Balışeyh ilçemizi ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın seçim öncesi Balışeyh ilçesi ve Balışeyh Belediye Başkanlığı ile AK Parti İlçe Başkanlığı ve yönetim teşkilatını ziyaret etti. 24 Haziran 2018'de yapılacak olan genel seçimler hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağı ilçede misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.