İlçemizde yağmur duası

Tarih 05 Mayıs 2018, 16:30 Editör

Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi sakinleri geleneksel olarak düzenledikleri yağmur duası etkinliği ile yağacak yağışların topraklara bolluk ve bereket dileğinde bulundular.
İlçe halkının 'Ballı Harman' olarak nitelendirdiği harman alanında düzenlenen yağmur duası ilçe halkını bir araya getirdi. Balışeyhli vatandaşlar, ellerini semaya açıp dua ederek Allah'tan bu senenin bereket içerisinde geçmesi dileğinde bulundular. Yüzlerce ilçe vatandaşı, birlikte yan yana durarak ilçe imamının duasına eşlik ettiler.
Yapılan dualar sonrası Balışeyh Belediyesi katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu. Vatandaşlar oluşturdukları sıra ile ikramlardan aldılar. Düzenlenen yağmur duası etkinliği hakkında konuşan Balışeyh Belediyesi Başkanı Ali Dedelioğlu, "Allah dualarımızı kabul etsin. Cenab-ı Allah ülkemizi susuz bırakmasın. Duamıza katılan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...