Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Tarih 17 Temmuz 2018, 01:00 Editör

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftin nikahını Yahşihan Belediye  Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Nikah töreni Vali İlker Haktankaçmaz  ve  Belediye Başkanları şahitliği ile gerçekleştirildi. Düğün Mersan Düğün salonunda gerçekleşti. Düğün törenine katılım oldukça fazla oldu. Aileler düğün törenine katılanları kapıda karşıladı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimine ilgi yüksekti. Tören siyaset, iş dünyası ve bürokrasi camiasını bir araya getirdi.

Belediye Başkanımız Dedelioğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.