İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 11 Ağustos 2018, 13:09 Editör

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balışeyh ilçemizde altyapı çalışması biten mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmalarımız başlamıştır, SAMSUN yolu orta refüj kaldırım taşı, ağaçlandırma, çim, peyzaj çalısması bayram tatili sonunda başlayacaktır." dedi.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.