İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 11 Ağustos 2018, 13:09 Editör

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balışeyh ilçemizde altyapı çalışması biten mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmalarımız başlamıştır, SAMSUN yolu orta refüj kaldırım taşı, ağaçlandırma, çim, peyzaj çalısması bayram tatili sonunda başlayacaktır." dedi.

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerd...

Ballı Baba Türbesi Ziyarete Açıldı

Ballı Baba Türbesi Ziyarete Açıldı Ballı Baba Türbesi Ziyarete Açıldı