İşimiz halkımıza hizmet etmek

Tarih 01 Eylül 2018, 13:15 Editör

Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, "Balişeyh ilçemizde altyapısı tamamlanan Ballı Mahallesi'nde parke, bordür çalışmamız son sürat devam etmektedir. Çalışmalarımızı kış ayları başlamadan tamamlamak istiyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim asıl işimiz. Balışeh ilçemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor." dedi.

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.

Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı

Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı