İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri

Tarih 23 Eylül 2018, 16:19 Editör

Balışeyh İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure dağıtıldı.

Balışeyh İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu vatandaşlara aşure dağıttı.

15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe kurum ve kuruluşların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu burada yaptığı konuşmada, "Aşure etkinliği sayesinde tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olmamız bizi çok mutlu ediyor. Bugün bu güzel geleneği yerine getirdik.
Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşurenin bu mecazî anlamı toplumumuz için bugün her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle bugün de; “farklılıkların ahenk içindeki ortak tada katkı sağlamaları”, “birlik” gibi kültürümüzün özünde hep var olan güzellikleri devam ettirme bilinci ile birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure aşı yapmaya, birlikte yaşamanın sembolünü tadarken muhabbeti paylaşmaya devam etmektedir." dedi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...

Başkanımız Başsavcımızı ziyaret etti

Başkanımız Başsavcımızı ziyaret etti Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz'ı makamında ziyaret etti.