İlçemizde 29 Ekim coşkusu

Tarih 29 Ekim 2018, 15:25 Editör

Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Kaymakam Mücahit Öztürk ve Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...

İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri

İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri Balışeyh İlçemizde Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure dağıtıldı.