Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Tarih 06 Aralık 2018, 23:11 Editör

Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçe ziyaretlerine Balışeyh ilçesini ziyaret eden Vali Sezer’i, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü , Belediye önünde ise Başkanımız Ali Dedelioğlu ve personelimiz karşıladı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Sezer’e, Kaymakam Mücahit Öztürk tarafından brifing sunuldu.

Daha sonra, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret eden Vali Sezer’e, Başkan Dedelioğlu tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Ballıbaba Camii ve Ballıbaba Türbesini de ziyaret eden Vali Sezer, daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezine gelerek kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.