Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Tarih 09 Haziran 2019, 02:16 Editör

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor.

Yıllardır özlemini çektiğimiz doğalgaz, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu’nun girişimleriyle nihayet son aşamasına geldi.

İlçemize doğalgaz boru hatları döşenmeye başladı.

Başkanımız Ali Dedelioğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Dedelioğlu yaptığı açıklamda, “Doğalgaz boru hattı montaj çalışmaları başlamıştır. Tüm ilçe halkına hayırlı olsun. İlçemize bir çivi çakandan Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ilçemizi ziyaret etti.