Bakan Karaismailoğlu ilçemize geldi

Tarih 11 Mart 2021, 17:44 Editör

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Ankara- Sivas YHT hattında incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi.

YHT’ nin test sürüşü için Ankara’dan Balışeyh ilçesine hızlı trenle gelen Bakan Karaismailoğlu’nu, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve ilgililer karşıladı.

Karşılamanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın artık son günlerini yaşıyoruz açılış için. Ankara Merkez Tren Garı'ndan trenimize binerek buraya kadar geldik. İnşallah son testlerimizi son ayarlarımızı yapıyoruz. Haziran ayı itibariyle bütün vatandaşlarımıza Ankara Sivas YHT hattıyla buluşturmuş olacağız" dedi.

2020 yılında ulaşım olarak çok zorlu bir süreçten geçildiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, "Biz yolcularımızla, seyahatlerimizle birlikte varız. Tedbirlerimizi alıyoruz. Hareketlilik var ama beklediğimiz hareketlilik yok şu anda. Vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YDA San.İnş.A.Ş’ nin Kırıkkale şantiyesinde yapılan sunumun ardından, T-15 Tünel inşaatında incelemelerde bulunan Bakan Adil Karaismailoğlu, daha sonra ilimizden ayrıldı.

Bu haber 1626 defa okunmuştur.

Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu

Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu

Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Karbonmonoksit Zehirlenmesi Karbonmonoksit renksiz, tatsız, kokusuz, yanıcı zehirli bir gazdır.