Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde

Tarih 05 Haziran 2021, 13:13 Editör

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Balışeyh ilçemizdeki Yüksek Hızlı Tren Şantiyesi alanına geldi.

Oktay ile Karaismailoğlu'nu Balışeyh ilçesinde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindeki diğer protokol üyeleri karşıladı.

Oktay ile Karaismailoğlu burada bir süre ikili sohbet ve görüşme sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Heyet daha sonra Yüksek Hızlı Trene binerek Yozgat'taki programa katılmak üzere kentten ayrıldı.

Bu haber 1592 defa okunmuştur.

Ziyaretler

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret Balışeyh Kaymakamımız Sançar Batuhan Kurdu, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Başkanımız Bozkurt halkının yanında Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve beraberindeki heyet afetin yaşandığı sel bölgesine giderek temaslarda bulundu...