Valimizin ilçemize ziyareti

Tarih 17 Aralık 2021, 20:20 Editör

Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir süre makamda sohbet eden Valimiz Tekbıyıkoğlu, daha sonra çeşitli ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.

Balışeyh'te 19 Mayıs coşkusu

Balışeyh'te 19 Mayıs coşkusu Balışeyh ilçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor

İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Aile Sağlığı Merkezi çevresinde yapılan kilit parke çalışmalarını ye...