Valimizin ilçemize ziyareti

Tarih 17 Aralık 2021, 20:20 Editör

Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir süre makamda sohbet eden Valimiz Tekbıyıkoğlu, daha sonra çeşitli ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.