Başkanımız çikolata fabrikasını ziyaret etti

Tarih 22 Mart 2016, 17:05 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde faaliyet gösteren Armando çikolata fabrikasını Ziyaret etti. Fabrika sahiplerine ve çalışanlara işlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret Balışeyh Kaymakamımız Sançar Batuhan Kurdu, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Başkanımız Bozkurt halkının yanında Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve beraberindeki heyet afetin yaşandığı sel bölgesine giderek temaslarda bulundu...