Öğrencilere giysi yardımı yapıldı

Tarih 15 Ocak 2017, 10:37 Editör

Balışeyh ilçemizde ortaokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.
Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun eşi Hatice Dedelioğlu Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Balışeyh ilçemizde ilkokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.

Hatice Dedelioğlu yaptığı açıklamada, “Biz büyükler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek en önemli görevlerimizden. Bugün burada eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını gidererek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik.” dedi.

Kıyafetleri bir bir öğrencilere kendisi giydiren Hatice Dedelioğlu'na yaptığı giysi yardımından dolayı okul yönetimi ve öğrenciler teşekkür ettiler.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.