Evi yanan ailemizin yaraları sarılacak

Tarih 17 Mart 2017, 09:15 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş yangın sebebiyle evinde büyük oranda maddi zarar meydana gelen ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş ve Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yangın sebebiyle evinde büyük oranda maddi zarar meydana gelen ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
İlçemize bağlı Yeni Mahalle Lise Caddesinde Mecit Oğuz'a ait evde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle oturma odasında yangın çıktı. Kısa sürede evin tamamını soran alevler nedeniyle evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.
Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş ve Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ailenin yaralarının kısa sürede sarılması için ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy da yangının çıktığı evde hasar tespit çalışması yaptı.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.