İlçemizde yağmur duası

Tarih 25 Mayıs 2017, 21:18 Editör

Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Balışeyh ilçemizde yağmur duası yapıldı. Ballı Mahallesi Harman Yeri meydanında yapılan yağmur duasına, Kaymakam Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

İlçemizde 23 Nisan Bayramı Coşkusu

İlçemizde 23 Nisan Bayramı Coşkusu İLçemizde 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.