Geleneksel Dinek Dağı Yürüyüşü

Tarih 24 Ekim 2017, 12:32 Editör

İlçemizde 9.Dinek Dağ Yürüyüşü coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Kırıkkale Valiliğimizin koordinesinde gerçekleştirilen 9.Dinek Dağ Yürüyüşümüzü coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

29 EKİM Cumhuriyet Bayr
amı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Dinek Dağı Yürüyüşü Kırıkkale Valimiz Sayın M.İlker HAKTANKAÇMAZ, Rektörümüz, Kaymakamlarımız, Sulakyurt Savcımız, Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, İl Müdürleri, İlçe Müdürleri, Kamu Çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, vatandaşlarımız, Dağcılık kulüpleri, Üniversite öğrencilerimizin katılıyla İlçemiz Beyobası Köyünden başlatıldı.

Dinek Dağı zirvesine ulaşan katılımcılar başta Valimiz Sayın M.İlker HAKTANKAÇMAZ, Rektörümüz ve Kaymakamımız Önay Altuntaş Zirve Defterine günün anlamını belirten yazılarını yazdıktan sonra Valimizce bir konuşma yapıldı.

Daha sonra Kur'anı Kerim Tilaveti okunduktan sonra dualar edildi. Daha sonra Beyobası Köyünde katılımcılara yemek ikramı yapıldıktan sonra Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri yaptı, akabinde İl Kültür Müdürlüğü davul zurna ekibi dinleti sundu ve katılımcıları coşturdu.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.